Hronika

Direktno.rs

25. 03. 2022. 10:05 49

Ovako Aja Jung i SNS huligani tuku ljude po Beogradu (VIDEO)

Najoštrije osuđujem fizičko i verbalno nasilje zaštitnog lica i gradskog funkcionera Srpske napredne stranke Aje Jung, i pozivam državne organe, pre svih tužilaštvo i policiju da bez odlaganja reaguju kako se slične situacije ne bi ponavljale i kako posledice sledeći put ne bi bile daleko teže - rekao je Nemanja Šarović za Direktno, nakon što je fizički napadnut od strane Aje Jung i SNS huligana u Knez Mihailovoj ulici.

Pokret Ljubav Vera Nada održao je sinoć u Knez Mihailovoj ulici izložbu pod nazivom "Dela govore" na kojoj je, pored ostalog predstavio finansijske izveštaje organizacije "Beogradski festival igre" čiji je direktor Aja Jung, odbornik Srpske napredne stranke u skupštini Grada Beograda. Beogradskoj javnosti Aja Jung postala je poznata u kampanji za beogradske izbore pre četiri godine kada je tokom kampanje delila karte i "vozila" se nepostojećim metroom, zapravo preuređenim autobusom.

Nemanja Šarović, kandidat za gradonačelnika Beograda izneo je podatak da je Aja jung sa svojim Beogradskim festivalom igre za 4 godine, prihodovala 131.953.000 dinara, od čega se čitavih 117.918.000 dinara odnosi na donacije koje je dobila od različitih nivoa vlasti, od lokalne do republičke. Šarović je konstatovao da je čista dobit, koju je Jung prijavila, nakon odbitka svih troškova iznosi 101.982.000 dinara što je govori o aktuelnom režimu koji bogato nagrađuje javne ličnosti koje Srpsku naprednu stranku podrže na izborima, dok bolesnu decu i dalje lečimo sms porukama!

Nakon izložbe, Aja Jung je sa grupom huligana prišla članovima Pokreta Ljubav, Vera, Nada i najpre verbalno a potom i fizički nasrnula na Nemanju Šarovića što se vidi na više snimaka mobilnim telefonom. teži incident i teže povrede izbegnute su samo zahvaljujući prisebnosti Šarovića koji nije želeo da se spušta na nivo napadača i fizički se obračunava sa huliganima.

- Najoštrije osuđujem fizičko i verbalno nasilje zaštitnog lica i gradskog funkcionera Srpske napredne stranke Aje Jung, i pozivam državne organe, pre svih tužilaštvo i policiju da bez odlaganja reaguju kako se slične situacije ne bi ponavljale i kako posledice sledeći put ne bi bile daleko teže - izjavio je Šarović za Direktno.

Na potezu je Tužilaštvo. Ako ga ima...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati