Hronika

Direktno.rs

21. 01. 2022. 23:17 75

"Imam pun šaržer za Mariniku i Đilasa"

Atmosfera mržnje, linča i satanizacije koju svakodnevno propagiraju naprednjaci i oni koji su im naklonjeni, odavno se prelila i među narod, koji na društvenim mrežama prete opozicionim političarima. Najnovija pretnja upućena je predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i potpredsednici SSP Mariniki Tepić, kojima je poručeno da ih čeka "pun šaržer".

Ova pretnja je usledila nakon što se Marinika Tepić oglasila na Tviteru, komentarišući novonastalu situaciju oko Rio Tinta.

- Providni ste, Vučiću i Brnabić. I neće vam proći ova obmana. Saopštenje Rio Tinta poslali ste sa imejla Vlade Srbije. Nema tog izvlačenja i "ukidanja" kojim ćete prikriti da ste sve vreme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora - napisala je Tepić.

I posle tih njenih reči usledile su stravične pretnje, koje je uputio izvesni Danko Nikolić.

- Nećeš ti proći više. Džabe ti limuzine i džipovi, kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa, a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa. Svima metak u potiljak redom i vašu decu izdajničku, sve - napisao je on.

Ova pretnja je samo pokazatelj do kog nivoa se usijala društvena atmosfera u Srbiji, kao posledica politike režima, koji besomučno svoje političke protivnike predstavlja kao neprijatelje države i naroda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 75

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati