Hronika

Direktno.rs

15. 11. 2021. 19:36 0

Požar progutao dve zgrade, goreli i krovovi kuća (VIDEO)

Požar koji je jutros oko 10 časova izbio u prokupačkoj Javorovoj ulici na radionici, odnosno pomoćnoj zgradi u jednom dvorištu, ugašen je nešto posle 13 časova.

Za vrlo kratko vreme izgoreo je čitav objekat, te još jedan pomoćni, a vatra je zahvatila i dva krova obližnjih kuća. U jednom momentu, kako tvrde svedoci, pukla je i plinska boca, te je najverovatnije to pojačalo i raspršilo vatru. Na svu sreću, povređenih u požaru nije bilo.

- Sve se događalo munjevitom brzinom. Prvo sam video dim i mislio sam da je reč o komšinicinom kotlu, ali kada sam prišao, vatra je već gorela. Komšija je pokušavao da je ugasi crevom, a u kući kojoj je pripadao taj objekat bio je komšija. Ništa nismo mogli da uradimo, sve je gorelo brzinom svetlosti - kaže stanovnik ove ulice koji se zatekao na mestu požara.

I dok su stigli vatrogasci i krenuli da gase, iako im je prilaz objektu bio otežan zbog kuća, vatra je zahvatila i jelku koja je bila ispred, a onda i drugu pomoćnu zgradu, pa krov kuće, čitavo dvorište i krov od susedne kuće.

Za sada se ne zna uzrok požara, ali se sumnja na električnu instalaciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati