Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

13. 10. 2021. 23:11 0

Udes na Ibarskoj, muškarac podlegao povredama

Muškarac koji je večeras oko 18.30 teško povređen u saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, podlegao je povredama u kraljevačkoj bolnici.

Udes se dogodio kada je "audi“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, prema priči očevidaca, u punoj brzini naleteo na pokvareni "fijat punto" takođe kraljevačke registracije i "ford", koji je pokušavao da ga odšlepa, a koji su se nalazili u istoj kolovoznoj traci. Od siline udarca "punto" je završio na krovu u obližnjem kukuruzu, a "audi" i "ford" kraj puta sa značajnim oštećenjima.

Ovom prilikom dva muškarca su zadobila teške povrede i oni su sanitetskim vozilima transportovani u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu. Uprkos naporima lekara, kako pišu beogradski mediji, jedan muškarac je tokom večeri podlegao povredama.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se i iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati