Hronika

Direktno.rs

13. 08. 2021. 20:49 2

Novosađani i večeras traže „Pravdu za Ninu“

Građani, porodica i prijatelji Nine Rađenović, 21-godišnje devojke koja je nastradala 6. juna nakon što je na nju naleteo automobil pri velikoj brzini, blokirali su i večeras Preradovićevu ulicu na Petrovaradinu.

Osnovno javno tužilašvo u Novom Sadu pre desetak dana zatražilo je pritvor za osumnjičenog, što je i osnovni zahtev protesta, ali sud još nije doneo odluku o tome. 

Da je 6. juna u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu poginula 21-ogodišnja devojka javnosti nije bilo poznato sve do 24. juna, kada su meštani Petrovaradina održali prvi protest za Ninu Rađenović. 

Podsetimo, građani od prvog dana zahtevaju da vozač, koji je pušten da se brani sa slobode, bude u pritvoru. Inače, radi se o mladiću starom 21 godinu iz Sremskih Karlovaca. Porodica se žali i na spor istražni postupak i tvrdi da je prvo saslušanje mladića koji je bio za volanom, zakazano za 10. septembar.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati