Hronika

Direktno.rs

04. 04. 2021. 13:20 8

Tužilaštvo i policija ne mogu da ga nađu, a on kod Bujoševića na RTS-u!

Po naredbi policije kojom se traži privođenje Čedomira Jovanovića stoji datum 26.3.2021. Razlog? Jovanoviću nije padalo na pamet da posle više poziva pristupi Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi za nanošenje telesnih povreda. Policija nije mogla da ga nađe i pored toga što Jovanobić iz nepoznatih razloga i dan danas ima policijsko obezbeđenje.

Verovatno Vulin i Rebić ne znaju brojeve telefona policajaca koji čuvaju Čedomira. Izgleda da ni Vulin, ni Rebić ali ni niko drugi iz policije nije gledao gostovanje ovog Vučićevog posilnog na RTS-u. Da jesu sigurno bi ga tada priveli... Jovanović očigledno misli da za njega Krivični zakonik ne važi ukoliko po televizijama recituje ono što mu Vučić izdiktira. I što je najgore, izgleda da je u pravu.

Da podsetimo, Čedomir Jovanović je 18. jula 2020. na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar". Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1, kada je lider LDP vlasniku klinike Ž.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela. Jovanović je, kako su ispričali očevici, izašao iz crnog džipa i napao čoveka udarajući ga čak i reketom. Ne samo što je fizički napao čoveka, nego je čak prekršio i mere karantina jer u tom trenutku nije isteklo 14 dana od kada je bio zaražen koronavirusom.

Nakon toga Jovanović je napao i pravnog zastupnika Klinike za rehabilitaciju "Fizio centar" Dejana Dubajića. Jovanović ga je udario "otvorenom šakom", skinuo mu dva para naočara, i jedne polomio. Noć pre tog napada je pokušano obijanje "Fizio centra", koje je prijavljeno policiji, a prilikom događaja se pojavila i supruga lidera LDP Jelena Jovanović koja je u prostorije Centra ušla kroz prozor, ponašala se kao da je prostor njen i rekla da ne dozvoljava ulaz.

Prava slike Srbije je što je Čedomir Jovanović za medije tada rekao da je nakon fizičkog napada, u kome su učestvovali on i njegova supruga, nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića, zahtevajući da policija "uradi sve po zakonu".

Iz ovoga se vidi da je zakon u Srbiji rastegljiva kategorija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati