Hronika

05. 03. 2021. 17:04 1

KRIK: U Njujorku uhapšen vođa klana Amerika Mileta Miljanić

Jedan od najmoćnijih članova balkanskog podzemlja i vođa kriminalnog klana poznatog kao "grupa Amerika" Mileta Miljanić, uhapšen je prošle nedelje u Njujorku zbog posedovanja oružja, objavila je danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).

KRIK navodi da je Miljanića uhapsio FBI, čiji su agenti 23. februara pretresli stan u Kvinsu, delu Njujorka u kome je Miljanić živeo sa porodicom. 

 

- U spavaćoj sobi, u fioci noćnog stočića, agenti su pronašli poluautomatski pištolj, za koji je Miljanić priznao da je njegov, i potom je uhapšen. U nalogu za pritvor tužilac se poziva na zakon o borbi protiv trgovine drogom - navodi KRIK.

KRIK podseća da je zbog slučaja šverca kokaina Miljanić u Njujorku bio optužen 2003. godine, ali da sudjenje nikada nije počelo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati