Hronika

Direktno.rs

04. 03. 2021. 21:32 50

SVET U ŠOKU Direktno.rs uživo prenosio Vučićeve snimke za one koji nisu bili pored TV-a

Sinoć je emitovana specijalna emisija na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom u kojoj su, kao što je Aleksandar Vučić najavio, emitovani šokantni snimci koji su zgrozili Srbiju.

Direktno.rs je uživo prenosio šta se sve nalazi u snimcima koje je Vučić naložio da se pokažu građanima.

21:02 - Snimak kako se po nalogu samog vrha države uništavaju dokazi da je Veljko Belivuk učestvovao u ubistvu Vlastimira Miloševića, i to nasred ulice Džordža Vašingtona. Prvo se čuje kako se policajcima naređuje da napišu da su kontaminirani dokazi nađeni na tlu, a zatim i snimak razgovora sa stručnjakom za DNK u kome se on ubeđuje da promeni već predat izveštaj po kome je na vratima ulaza u zgradu gde je pucano na Vlastimira Miloševića nađen DNK Velje Nevolje.

Na snimku se čuje urlanje Belivuka dok je bio u pritvoru: "Sad vam ne valjam, a valjao sam kad sam zakopavao oružje u Jajincima da biste vi napravili predstavu kako je spreman atentat!"

21:10 - Snimak iz jednog beogradskog hotela iz noći izbora 2016. godine na kome se čuje kako se dogovara akcija rušenja u Savamali. Snimak nije dovoljno jasan, ali se čuje kako se učesnici dogovaraju da sruše objekte u toj noći jer, kako kažu, "niko se time zbog izbora nece baviti".

Dogovaraju se da pozovu vlasnike Milenijum tima da daju mašine, dok jedan od učesnika predlaže da se zove Zvonko (verovatno Zvonko Veselinović). Glasovi nisu dovoljno razgovetni, ali jedan od njih liči na glas Siniše Malog, dok drugi podseća na jednog od čelnika beogradske policije.

21:16 - Snimak kako Goran Papić, bivši konobar tada na funkciji zamenika šefa Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, prebija na Voždovcu dr Dejana Pejovića i potom mu stavlja lisice, ubacuje u auto i nastavlja da ga tuče. Inače, Papić je reagovao zbog toga što je Pejović zvao policiju i prijavio da mu je Papićev otac namerno ključevima po ko zna koji put izgrebao auto. Ovaj snimak nije nov za deo Srbije koji gleda N1, ali za 80 odsto gledalaca zaista predstavlja ekskluzivu.

Od 21:24 pa nadalje - Ređaju se snimci kako je na trgovini oružjem opljačkan Krušik i namenska industrija, potom kako je država Srbija stala na stranu jednog od dva narko klana i učestvovala u eliminaciji pripadnika jednog od njih.

Na snimcima se čuje i kako je opstruirana istraga za ubistvo M. Ognjenovića, advokata Luke Bojovića...

Zatim je sledio snimak kako je smišljeno i organizovano da se konzorcijumu Telekoma i firme Igora Žezelja da posao za izradu softvera za obračun plata u vrednosti od 60 miliona evra, iako takav posao sve sa plaćenim licencama za SAP ne moze da pređe 10 odsto vrednosti. Uz to su objavljeni i snimci dogovora kako da se parama Telekoma kupe Prva i B92, a potom kako da se opet parama Telekoma pokrene Kurir TV.

Posle ovoga su objavljeni snimci kako je namešten tender za koncesionara Beogradskog aerodroma, odnosno kao su otvorene ponude, pa je na ponudu švajcarske kompanije od 500 miliona evra odgovoreno ponudom za milion evra većom. Na snimku se jasno kaže firma kog srpsko-francuskog državljanina je deo ugovora, te se stoga isti javno ne objavljuje.

Objavljen je i snimak kako je nameštena prodaja Galenike istom biznismenu bliskom Canetu Subotiću, kao i prodaja aviona Vladi Srbije...

U nastavku emisije se očekuju snimci kada Aleksandar Vučić urednicima tabloida nalaže šta da objavljuju, a čuje se i ženski glas koji podseća na Suzanu Vasiljević. Među ljudima iz medija se čuju glasovi koji liče na glasove Jelene Drakulić iz Ringiera (Blic), kao i glasovi Dragana Vučićevića, Milana Lađevića, Dragana Bujoševića...

Naravno, sinoć niste mogli da vidite i čujete ove šokantne snimke. Ali, da li ste sigurni da se ovakvi snimci uskoro neće emitovati na našim televizijama i na mrežama...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati