Hronika

[ Izvor: Beta ]

27. 01. 2020. 14:08 0

Suđenje Darku Šariću odloženo po 22. put

Suđenje u postupku protiv Darka Šarića zbog pranja novca odloženo je i danas, po 22. put u dosadašnjem toku procesa, jer Šarićev branilac po službenoj dužnosti, advokat Oliver Dojčinović iz zdravstvenih razloga nije mogao da prisustvuje zakazanom iznošenju završnih reči.

Kako je saopšteno iz Višeg suda, od početka postupka zakazano je 140 a održano 118 pretresa, pri čemu nijedan glavni pretres u postupku nije odložen iz razloga koji bi bili na strani suda ili tužilaštva već isključivo zbog izostanaka okrivljenih ili njihovih branilaca.

U cilju sprečavanja daljeg odugovlačenja postupka, te iznošenja završnih reči, predsednik veća je sledeći glavni pretres u tom predmetu zakazao za 18, 19, 20. i 21. februar u 9.30 časova.

Šarić je 12. septembra 2019. godine, za kada je bilo zakazano iznošenje završnih reči, opozvao punomoćje svim svojim izabranim braniocima, pa mu je Advokatska komora Beograda za branioca po službenoj dužnosti odredila advokata Olivera Dojčinovića.Šariću i njegovoj grupi sudi se zbog sumnje da su 22 miliona evra zarađenih prodajom kokaina ubacili u legalne tokove i poslove u Srbiji i tako oprali novac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati