Hronika

Direktno.rs

05. 01. 2020. 14:26 1

Uhapšen "Malčanski berberin"!

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas!

Jovanović je uhapšen u Malči, naseljenom mestu u niškoj opštini Pantelej, a kako "Blic" piše, viđen je danas u podne, a posle nešto manje od dva sata na groblju su mu stavljene lisice na ruke.

Zločinac poznatiji kao "Malčanski berberin" 20. decembra oteo je devojčicu M. K. u mestu Brzi Brod kod Niša, a prema tragovima koje je policija pronašla, njih dvoje stalno menjali pozicije, skrivali se po šumama i napuštenim kućama po selima oko Niša. 
M. K. je pronađena u popodnevnim časovima u nedelju, a oko Jovanovića je najpre "stegnut obruč" u mestu Pasjača, da bi nakon toga akcija bila nastavljena do Malče gde se pravedno okončala u ponedeljak. 

U ovoj potrazi učestvovalo je više od 800 policajaca i pripadnika Vojske, pripadnika BIA, lovaca i dobrovoljaca iz više gradova Srbije. U potrazi su se koristili i psi tragači, dronovi, termovizijske kamere i helikopteri.

Za poslednje 23 godine ovo je treći put da je policija tragala za Ninoslavom Jovanovićem. Prvi put je potraga organizovana 1996. godine, kada je silovao jednu ženu i četrnaestogodišnju devojčicu.Posle višednevne potrage po šumama i vikendicama, Jovanović je uhapšen i osuĐen na deset godina zatvora.

Po izlasku iz zatvora silovao je dvanaestogodišnju devojčicu, nakon što ju je dva dana držao zatočenu. Dok je bio u bekstvu pokušao je da siluje još jednu dvanestogodišnju devojčicu, ali je devojčicu spasao drvoseča.

Zbog silovanja i pokušaja silovanja osuđen je na 15 godina zatvora, međutim, odlukom Vrhovnog suda, kazna mu je smanjena na 12 godina.

Po drugom izlasku iz zatvora Jovanović je uznemiravao žene preko društvenih mreža i zbog toga je bio u pritvoru pet meseci. Na slobodi je od januara 2019.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati