Hronika

[ Izvor: Blic ]

11. 12. 2019. 14:25 0

GUROVIĆ UHAPŠEN Krvnički udarao ćerku i još se SRAMNO BRANI

Bivši košarkaški reprezentativac, Milan Gurović, dobio je krivičnu prijavu zbog napada na suprugu i maloletnu ćerku i određeno mi je zadržavanje od 48 sati.

Prema saznanjima "Blica", njemu su određene i dve hitne mere: zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana.

Hitne mere se izriču u situaciji kada nadležni procene da postoji rizik da se napad ponovi, ukoliko žrtva strahuje da će ponovo biti napadnuta, ako postoji sukob oko starateljstva nad detetom ili oko načina održavanja ličnih odnosa deteta i roditelja koji je mogući učinilac i slično.

Njegova supruga Tanja Gurović rekla je na saslušanju u policiji da ju je muž juče udarao pesnicama po glavi. Prema saznanju ovog lista, nesrećna žena je ispričala da je od udaraca pala na zemlju, a da je Gurović i nakon toga nastavio da je bije.

U ovaj napad umešala se njihova maloletna ćerka koja je, kako je Tanja ispričala policajcima, pokušala da je zaštiti i zbog toga je "izvukla deblji kraj".

- Gurović je ćerki glavom udarao o stepenik! - rekao je izvor u policiji za "Blic".

Maloletnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede, ali se žali na bolove na licu i stomaku.

Bivši košarkaš je za ovaj list priznao da je nasrnuo na suprugu i ćerku, ali je krivicu za napad svalio na suprugu koja, kako tvrdi, "želi da mu napakuje" incident.

- Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para - tvrdi Gurović.

On je dodao da ne želi sebe da pravda, ali da ga je žena napala. 

- Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo - kazao je on. 

Bivši košarkaš već ima dosije i jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati