Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 09. 2024. 11:36 21

BRUKA RTS objavio da je Bora Đorđević umro pre nego što se rodio (VIDEO)

Legendarni roker i frontmen grupe "Riblja čorba" preminuo je u bolnici u Ljubljani. Ovu vest preneo je RTS u svom jutarnjem programu. Kao pokrivalica za ovu vest išla je slika pokojnog muzičara i dan rođenja, kao i smrti. Međutim, na slici se potkrala greška, tako da smo bili svedoci još jedne blamaže RTS-a.

Međutim, RTS se još jednom obrukao. Tako je kao dan rođenja pokojnog Đorđevića stavio 01.11.2024. godine, a kao datum smrti naveo današnji - 04.09.2024. godine. Dakle, ukoliko verujemo RTS-u, možemo zaključiti da je Đorđević rođen nakon svoje smrti.

Zaposleni na RTS-u jesu pogodili da je Đorđević rođen prvog dana novembra, ali su potpuno promašili godinu. Naime, ovaj muzičar je rođen 1952. godine.

Podsetimo Bora Đorđević preminuo je nakon teške bolesti, a poslednje dane života proveo je u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je hospitalizovan nakon teške upale pluća.

Bore Đorđevića više nema, ali njegove pesme će zauvek živeti, ali RTS-a i dalje postoji, a njihove bruke i propusti će se samo gomilati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati