Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 08. 2024. 09:40 14

"Ko je išao u školu...": Vesić napisao udžbenik (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je na društvenoj mreži Iks da je objavio u Velikoj Britaniji udžbenik o političkim kampanjama na društvenim mrežama.

- Zajedno sa profesorima Univerziteta u Mariboru Mihom Maričem i Goranom Arsenijevićem objavio sam u Velikoj Britaniji udžbenik o političkim kampanjama na društvenim mrežama koji ima svoje srpsko i slovenačko izdanje - napisao je Vesić.

On je naveo da je udžbenik izdala britanska kuća Pirson (Pearson), a zasnovan na primerima sa njegovih društvenih mreža tokom političkih kampanja.

- Kao što sam bio među prvim političarima u ovom delu Evrope koji su se okrenuli društvenim mrežama, a među prvima sam otvorio svoj Tik-tok nalog, pre četiri godine, logičan sled bila je knjiga, koja je tokom samog nastajanja zapravo postala udžbenik. Sadrži mnogo primera iz onoga što ja radim. Vremena se menjaju i danas ljudi najviše vremena provode na društvenim mrežama, pa ako želite da se bavite javnim poslom morate da komunicirate sa ljudima i da plasirate vaše političke poruke tamo gde se oni nalaze. Zato je danas nemogućete da se uspešno bavite javnom poslom ili da vodite kampanje bez rada na društvenim mrežama. Iskustvo i znanje koje sam stekao odlučio sam da podelim sa drugima jer privilegija je preneti znanje- naglasio je Vesić.

- Ko je išao u školu i na fakultet i nije bežao sa časova i predavanja, može da napiše svoj udžbenik. Ko u školu nije išao ili je kupio diplomu, ne može ništa da napiše. To je tako jer prošlost ne može da se kupi - zaključuje Vesić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati