Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 08. 2024. 09:43 49

Kolima udario ljude na Gazeli: Baki Anđelković ga brani na Pinku (VIDEO)

Predstavnici vlasti ozbiljno vređaju inteligenciju naroda, izvrću istinu, pa brane neodbranjivo. Tome se priključio Zoran Baki Anđelković, koji je izdao SPS zbog fotelje direktora Pošte Srbije, a sada je stao u zaštitu napadača na Gazeli, koji je kolima uleteo među ljude i teže povredio jednog muškarca.

Naime, posle ponoći se na Gazeli jedan vozač zaleteo među ljude koji su blokirali auto-put, te je tom prilikom, kako kažu iz Hitne pomoći, teže povredio muškarca (36), koji je primljen u Kliničko bolnički centar Zemun.

Ovaj mahniti vozač se zaleteo, udario ljude, a onda pobegao sa lica mesta.

- Mene i prijatelja je automobil nosio na haubi, dok nismo pali, jednom dečku je polomljena noga, čekamo Hitnu - rekla je jedna od učesnica koju je automobil udario.

E, sada, takvog čoveka je odlučio da štiti Zoran Baki Anđelković, nekadašnji socijalista, a sada direktor Pošte Srbije, koji je na Pinku rekao sledeće:

- Oni su bili na visećem mostu, odnosno na nadvožnjaku, pa su, eto, slučajno pali na haubu. Pa, oni su skočili na haubu čoveku, povredili su mu... Pa, čekajte, šta je na Zapadu najvažnije - da ne smeš da povrediš tuđe materijalno dobro. To je njegovo materijalno dobro, on je čovek radio da zaradi ta kola, kako možeš da mu skačeš na kola - rekao je Anđelković.

Ovaj isečak gostovanja bivšeg socijaliste na Pinku podelio je Marko Dimić, predsednik Izvršnog odbora GrO Stranke slobode i pravde Beograd, te je napisao:

- U stilu devedesetih, Baki Anđelković, na Pinku brani manijaka koji je pokosio ljude na Gazeli. Onaj koji je ostavio narod na Kosovu, pa razvio biznis u Beogradu. Onaj koji je izdao čak i svoj SPS zbog fotelje direktora Pošte. Sve da bi Rio Tinto mogao da uništava Srbiju!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati