Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 03. 2024. 08:38 21

Đilas: Osuđujem čitulju za Vučića - ne sećam se da je iko iz SNS reagovao na čitulju za Mariniku

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da niko iz opozicije nema veze sa objavljivanjem čitulje za predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama, i da to osuđuje.

- Naravno da niko iz opozicije nema veze sa objavljivanjem čitulje za Aleksandra Vučića. I naravno da to osuđujem. Vidim da se svi funkcioneri SNS-a izređaše sa napadom na mene i celu opoziciju zbog ove čitulje. Ne sećam se da je iko od njih reagovao kada je objavljena čitulja za Mariniku - naveo je Đilas na društvenoj mreži X.

Lider SSP-a pritom je podsetio i na šovinističku fotomontažu umrlice za potpredsednicu te stranke Mariniku Tepić, koja je svojevremeno cirkulisala društvenim mrežama.

Podsetimo, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović naložio je Osnovnom javnom tužilštvu u Mladenovcu da u saradnji sa policijom hitno identifikuje tvorce takozvane umrlice predsednika Vučića, koja je, kako se sumnja, izlepljena na teritoriji ove opštine.

Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal je naloženo da identifikuje osobe koje su ovu "umrlicu" delile na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati