Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

10. 03. 2024. 21:00 56

Vučić o susretu Đurića i Radoičića: Cinkaroši...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije ništa pitao ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića da li se sreo sa nekadašnjim potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem nakon što se pojavila fotografija susreta na društvenim mrežama.

- A ti Marko Đuriću video si se tu i tu, nisam ga ni pitao ni kad, ni gde, ni zašto. Ni da li je ustao od svog stola da se vidi sa Milanom Radoičićem, da sedne na minut dva ili došao sa njim, ni kad ni šta. Ništa ga nisam pitao - kazao je Vučić.

Kako je naveo, samo je gledao cinkaroše po modelu iz 1943. godine kako će negde nekom da prijave.

- Zamislite sa zlikovcem Srbinom se sreo. Stvarno? A hvalićete sve one koji idu na grob Ademu Jašariju koji je ubijao srpske policajce i vojnike legalne i legitimne. Još ćete da glumite žrtve. Sve je izokrenuto u ovoj zemlji - naveo je.

Podsetimo, Marko Đurić i Milan Radoičić sastali su se u restoranu "Kovač", što se vidi na fotografiji koju su u subotu uveče na društvenoj mreži "X" delili mediji i korisnici te mreže sa Kosova.

Na fotografiji se vide Đurić i Radoičić kako sami sede za stolom u beogradskom restoranu, a korisnici društvene mreže "X" su naveli da je ona nastala u Srbiji.

Međutim, nije poznato kada se desio susret ambasadora Srbije u SAD i Radoičića, koji je pod sankcijama Amerike zbog korupcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 56

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati