Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 03. 2024. 06:12 36

Đurić i Radoičić zajedno u restoranu "Kovač" - kad i zašto? (FOTO)

Sinoć se društvenim mrežama brzo širila slika Marka Đurića i Milana Radoičića, koji sami sede za stolom u restoranu "Kovač" u Beogradu. Međutim, nije poznato kada se desio ovaj susret sada već bivšeg ambasadora Srbije u SAD i Radoičića, koji je pod sankcijama Amerike zbog korupcije.

Portal RKS news sa Kosova uz ovu fotografiju na društvenim mrežama navodi da fotografija otvara ozbiljna pitanja o vezama između srpskih političkih krugova i osoba poznatih po kriminalnim aktivnostima.

Naime, nekadašnji potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, za kojim je raspisana poternica Interpola, i Marko Đurić, bivši ambasador Srbije u SAD, sastali su se u beogradskom restoranu "Kovač", vidi se na fotografiji koju dele korisnici društvenoj mreži „X“, ali se ne precizira kada je ta slika nastala.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prošlog meseca iz Njujorka poslao poruku da se Đurić vraća u Srbiju i da će imati "jednu od veoma važnih funkcija u zemlji".

Za Radoičićem je raspisana poternica zbog organizovanja oružanog napada u mestu Banjska na Kosovu u septembru 2023. godine, kada su poginuli jedan kosovski policajac i trojica Srba iz Radoičićeve grupe.

On je u Beogradu javno preuzeo odgovornost za taj događaj, a u pritvoru je proveo jedan dan zbog optužbi za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Mesto Radoičićevog boravka je od tada nepoznato, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak vatrometa povodom njegovog rođendana, koji je organizovan na Kopaoniku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati