Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 11. 2023. 15:41 5

Zašto je očekivana ostavka Vulina u BIA?

Aleksandar Vulin nije više na direktorskom mestu u Bezbednosno-informativnoj agenciji, budući da je odlučio da podnese neopozivu ostavku zbog, kako je rekao, toga što "SAD i Evropska unija traže njegovu glavu kao preduslov neuvođenja sankcija Srbiji".

Njegovo povlačenje dolazi nešto manje od godinu dana nakon postavljenja na mesto šefa BIA. Ali, reklo bi se da nije neočekivano, budući da su mu, ne tako davno, sankcije uvele Sjedinjene Američke Države.

A ovakav epilog najavio je na društvenoj mreži Iks Dragan Vidaković Mrki, potvrdivši da je dobro upućen u dnevnopolitička dešavanja. On je tako na ovoj društvenoj mreži podelio vest o neopozivoj ostavci Aleksandra Vulina, a onda je i podsetio da je to već najavio. I to pre dva dana.

Tada je na Iksu napisao:

- Sinoć opet sanjam Javorku, kaže mi:

"Sine, biće svašta u narednom periodu! Ovih dana će biti neka ostavka. Mnogo bitna! Jedan čovek koji je skroz na svoju ruku, a mnogo dugo je u politici. Još od vremena Baba Mire se vrzma tuda. E on će da da ostavku. Daće ostavku jer voli i poštuje Vučića! A saznao je taj svašta od kada je tu gde jeste i sve je rekao Vučiću! Ali rešio je da mu ne pravi i on problem, pošto ih ovaj ima i previše i rekao je: idem ja malo da odmorim! Takođe u SNS-u biće mnogo promena. Kaže doći će jedna mlada žena na drugo mesto u stranci i napraviće opšti haos. Oteraće mnogo lopova iz stranke! Niko je neće voleti jer će ona sve da ih najuri i to govnjivom motkom!" - napisao je Vidaković na ovoj društvenoj mreži, pa je dodao:

- Tako mi baš reče od reči do reči! A kad sam je pitao dokle će nas SNS jahati, kaže mi Javorka: E, sine, to se ni gore kod nas ne zna. Situacija je komplikovana i može biti da sad odu, a ne mora da znači! Jedan jedini događaj može celu stvar da obrne! Ali pojurila sam neke veze kod Sv. Petra, jer se ovde šuška da on jedini zna šta će da bude! Čim baba sazna, eto me opet! - zaključio je u ovoj objavi Dragan Vidaković Mrki, inače veoma aktivan na Iksu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati