Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 08. 2023. 14:47 0

Hleb & Kifle sada dostupne i preko Glova, sa brzom isporukom u Beogradu i Novom Sadu

Glovo, platforma za više kategorija koja korisnicima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa srpskim lancem pekara - Hleb & Kifle.

Tako da je sada, u kategoriji hrane na aplikaciji Glovo, korisnicima iz Beograda i Novog dostupno više od 80 vrsta svežeg peciva i drugih proizvoda koje Hleb & Kifle priprema , uz brzu dostavu na kućni prag - za 35 minuta.

Trenutno, na Glovo aplikaciji postoji 12 lokacija ovog pekarskog lanca: 11 u Beogradu i jedna u Novom Sadu. Prema rečima predstavnika ove kompanije, broj lokacija koje postoje na Glovo aplikaciji planiran je da značajno poraste u narednih 6 meseci.

Hleb & Kifle jelovnik za dostavu koji je dostupan na Glovo aplikaciji sadrži proizvode iz čak 12 kategorija u koje spada slano i slatko pecivo ali, i slane i slatke pite, sendviči, crunch jogurt, salate, keks, hleb, energetske štanglice i pića.

Svi proizvodi od testa iz Hleb & Kifle pekare napravljeni su prema specijalnoj recepturi i od proverenih sastojaka, a putem saradnje ove pekare sa Glovo aplikacijom, ponuda korisnicima sada je obogaćena brzom isporukom, omogućavajući im tako da uživaju u naručenim proizvodima u udobnosti svog doma ili kancelarije.

Uključivanje Hleb & Kifle ponude na listu Glovo partnera ojačava posvećenost ove platforme da ponudi korisnicima širok spektar visoko-kvalitetnih lokalnih proizvoda.

Kako bi se obeležio početak saradnje, Glovo korisnici će moći da uživaju u besplatnoj dostavi za sve Hleb & Kifle porudžbine preko 699 RSD, sve do kraja avgusta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati