Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 07. 2023. 11:29 26

Aerodrom danas radi - Er Srbija se raspada!

Direktno.rs je još jednom jedini objavio tačnu informaciju. Naime, juče smo čitaoce informisali da Er Srbija, da bi pokrila sosptveni raspad, svaki put kad se pojavi bilo kakav problem na Aerodromu Beograd momentalno izlazi sa dramatičnim saopštenjem o velikim kašnjenjima. A istina je da aerodrom ne finkcioniše ni blizu kako bi trebalo, ali da je Er Srbija u gorem stanju od aerodroma i da su kašnjenja uglavnom posledica te činjenice. Dan kasnije se naša tvrdnja pokazala tačnom.

Naime, danas na aerodromu nema nikakvih kvarova, sve funkcioniše kako treba. A avioni Er Srbije od ranog jutra poleću sa ogromnim zakašnjenjima. Letovi za Antaliju, Milano, Rim, Hanover, Brisel, Barselonu i mnoge druge destinacije kasnili su od 40 minuta do skoro puna dva sata! To automatski znači da će kasniti i u povratku, što opet povlači dalja kašnjenja letova koja se obavljaju tim avionima.

Problem je nedostatak pilota i kabinskog osoblja, ali i aviona. To se vidi po tome što je za let za London u 10:25 predviđeno da se obavi letelicom koja je iz Berlina za Beograd trebalo da poleti u 9:45!? Naravno, to je prouzrokovalo kašnjenje od skoro dva sata leta za London.

Ovo je svakodnevna situacija u Er Srbiji. Želja da se veštački podiže broj putnika bez ekonomske računice kako bi se funkcioneri SNS-a hvalili rastom - doveo je do kolapsa. Kad se vidi da na direktorskim mestima u Er Srbiji sede razni Malovići, a u Upravnom odboru stručnjaci poput Suzane Vasiljević, jasno je da ova priča nije mogla da ima srećan kraj. Potrošeno je više od milijardu evra, Etihad je odlično zaradio, a Srbija ima kompaniju bez aviona u svom vlasništvu koja posluje sa gubicima.

Ništa novo. Još jedan u nizu neuspešnih biznis poduhvata Aleksandra Vučića i njegovog tima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati