Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 06. 2023. 12:19 7

Pisma čitalaca: Kako mi je Rajfajzen banka saopštila da sam u minusu

Postovani, danas sam dobio poruku iz Raiffeisen banke da mi je tekući račun u minusu od 150 dinara. S obzirom na to da kod njih imam račun, a nije u minusu - iznenadio sam se.

Proverom na aplikaciji sam utvrdio da imam još jedan tekući račun, koji mi nije poznat. Pozvao sam banku telefonom i dobio odgovor da je tačno da imam dva računa, ali na moje pitanje "Ko je otvorio taj račun" - nisam dobio odgovor, odnosno odgovor je bio da ne znaju i da moram da idem do poslovnice.

Naravno, otišao sam tamo i dobio odgovor da sam nekada imao nešto sa tadašnjom Credit Agricole bankom. To je istina, jer sam 2007. godine uzeo kredit kod njih i uredno vratio. Od tada sa njima ništa nisam imao. Tadasnja Credit Agricole, pa posle RBA, od skora se spojila sa Raiffeisen bankom i po nekom njihovom automatizmu su mi otvorili još jedan račun.

Uopšte nije poenta u 150 dinara koje moram da platim da bih zatvorio taj drugi račun, već koliko ljudi će to isto morati da uradi?

Hvala najlepše i sve najbolje Vam želim.

Ime autora poznato redakciji

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati