Društvo i ekonomija

[ Izvor: Bizlife.rs ]

28. 03. 2023. 10:52 51

Đuka: Stid i sram me je što niko iz SNS nije zaštitio Vučićevića

Narodni poslanik i funkcioner SNS Vladimir Đukanović oglasio se o pozivu za izdržavanje zatvorske kazne glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću zbog "verbalnog delikta".

Đukanović se oglasio na svom Telegram kanalu "Analiza stanja" i istakao da je zanimljivo kako u "Vučićevoj diktaturi" isključivo stradaju diktatorovi saradnici i prijatelji.

- U Vučićevoj diktaturi isključivo stradaju diktatorovi saradnici i prijatelji. Oni su naruženi, medijski satanizovani i uprljani, a diktatorovo nezavisno pravosuđe šakom i kapom donosi presude i njegovo okruženje novčano urniše ili šalje u zatvor - napisao je Đukanović.
Đukanović se osvrnuo i na kolege iz SNS, jer kako kaže, osim izuzetaka, niko nije javno istupio u zaštitu Draganu J. Vučićeviću.

- Inače, stid i sramotu osećam što gotovo niko, čast izuzecima, iz stranke kojoj pripadam nigde nije javno istupio u zaštitu Draganu J. Vučićeviću. Zato kada im je potreban znaju da ga zovu i vuku za rukav kako bi im puštao izjave na portalu Informer. Inače, za to vreme ovi koji svaki dan pričaju kako su ugnjetavani u diktaturi zapravo su zaštićeni kao beli medvedi i uživaju sve blagodeti te i takve diktature - istakao je Đukanović i dodao:- Paradoksalno, ali je tako. U Vučićevoj diktaturi stradali su samo njegovi najbliži članovi porodice i prijatelji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 51

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati