Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 03. 2023. 12:30 2

Penzioneri na meti prevaranata

Opština Bački Petrovac obaveštava sve građane da ne postoje opštinske donacije koje se dele putem telefonske prodaje kao i da građani ne nasedaju na pokušaje prodaje u ime opštine Bački Petrovac.

- S obzirom da su nam se javili sugrađani koje je kontaktirala izvesna firma koja u ime opštine Bački Petrovac vrši prodaju i dostavu predmeta za domaćinstvo koje je navodno obezbedila opština. Kako svedoče građani, mahom penzioneri, navodna donacija se plaća u ratama uz obećanje da će biti dostavljena na kućnu adresu uz pomoć opštine - navode u saopštenju.

Iz opštine apeluju na građane da imaju u vidu da je reč o neistinama i da opština Bački Petrovac ne naplaćuje donacije niti bilo ko u ime opštine prodaje pomenutu vrstu proizvoda. takođe, navode da su nadležne službe obaveštene o slučaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati