Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

25. 03. 2023. 23:29 55

Vučićevo kumče divlja BG ulicama i vređa policiju (VIDEO)

Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo se, posle izvesnog vremena, javno pohvalio bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u "lamborginiju", izazivajući policajce da ga zaustave.

Inače, ovaj srpski tiktoker poznat je po divljanju po beogradskim bulevarima, bahatoj vožnji i kršenju saobraćajnih propisa.

Na društvenoj mreži Tik Tok objavio je novi video snimak njegove divljačke vožnje, u na kome se vidi kako vozi auto, u kome "trešti" glasna muzika, a u kome zajedno sa mladićem na suvozačevom mestu, poziva policiju da ih zaustavi "ako sme".

- Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom - čuje se kako Panić govori, uz salve psovki i uvreda upućenih na račun policajaca.

Sve se, kao i ranije, dešava noću uz brzu vožnju ulicama pored Kalemegdana, uz vratolomna preticanja, nagla ubrzavanja i kočenja.

Mladi Panić sve vreme, kako se može čuti na snimku, brzom vožnjom namerno provocira ne bi li ga neka policijska patrola zaustavila, a kada je došao na Brankov most, tek je onda dao gas i počeo još više da divlja.

- Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku - hvalio je bahati mladi Vučićev kumić.

U trenutku kada su prolazili Bulevarom Nikole Tesle, Panić je prošao pored policijske patrole, ali ga je to dodatno podstaklo, pa umesto da smanji brzinu on je namerno dao još veći gas.

Inače, Uroš Panić se nekoliko puta već našao u centru javnosti zbog brze vožnje, kako po beogradskim, tako i budvanskim ulicama, ali je ostalo nejasno kako je do sada uspevao da ostane ne uhvaćen na snimcima brojnih kamera koje su postavljene u gradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 55

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati