Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

01. 03. 2023. 19:06 5

Telekom ponovo korisnicima UKIDA kanale

Telekom Srbija ponovo je korisnicima, bez najave, ukinuo kanale, ovog puta njih šest. Naime, Telekom je na svojim sajtovima Mts i Supernova obajvio da su od danas ukinuti kanali u okviru irisGo i irisTV paketa.

Ukinuti su: MOBA, JEKA MUZZIK, MUZZIK, Rock N Roll MUZZIK, World Wide MUZZIK, POP STAR, na irisTV. Dok su na irisGO ukinuti: MUZZIK i JEKA MUZZIK. Podsetimo, prethodno je Telekom Srbija ukinuo korisnicima kablovske televizije tri kanala: Kitchen TV, Dečiju TV i Duck TV.Kitchen TV, Dečiju TV i Duck TV. I

Portal TeleSrbija.com je i povodom ovog ukidanja šest kanala, naveo da, iako to nije navedeno u obaveštenju na sajtu, korisnici koji nisu zadovoljni promenom imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade štete, u roku od 30 dana od dana postavljanja obaveštenja, u skladu sa članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama.Nakon što su od 1. februara svi TV korisnici Telekoma Srbije ostali su bez tri kanala – regionalnog kulinarskog kanala Kitchen TV, i dečjih televizija Dečija TV i Duck TV, nezadovoljni gledaoci pokrenuli su potpisivanje peticije da se nastavi emitovanje Kitchen TV u Srbiji.

U svojim objavama na društvenim mrežama Kitchen TV naveo je da je Telekom "obustavio emitovanje jedinog domaćeg i regionalnog kulinarskog TV kanala".
Nakon što je Telekom ukinuo „Kitchen TV“, "Dečija TV" i "Duck TV", korisnici ove kablovske televizije, koji nisu zadovoljni što ovi kanali više nisu u ponudi, odlučili su da raskinu ugovor, a jedna od njih je i Ana I. iz Beograda koju je u poslovnici Telekoma dočekalo neprijatno iznenađenje. Naime, umesto da potpiše zahtev za raskid ugovora, zaposleni su joj dali potvrdu o prijemu reklamacije.

Ona je tada rekla da Telekom Srbija pokušava da nezadovoljne korisnike "namami", da se predomisle u vezi sa odlukom o raskidu ugovora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati