Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 01. 2023. 21:33 18

Režim se odrekao Milomira Marića?!

Režimskom propagandnom magu Milomiru Mariću po svemu sudeći istekao je rok trajanja. Nakon slučajnog susreta sa Mlađanom Đorđevićem u jednom poznatom beogradskom kafiću, režimski tabloidi Informer i Alo udarali su na Marića, pa su čak istakli da je "devojka za sve".

Nakon što je Direktno.rs objavio ekskluzivnu fotografiju slučajnog susreta i zajedničke kafe Milomira Marića sa Mlađanom Đorđevićem, usledio je napad režimskih tabloida na glavnog urednika Happy televizije.Marić se susreo sa Đorđevićem samo nekoliko dana nakon što je "otkrio" da je Đorđević bio na proslavi Božića u Zagrebu zajedno sa Ivicom Dačićem, a iako je i više nego očigledno da u Zagrebu nije bio Đorđević već poslanik hrvatskog Sabora Ivan Ćelić, Marić je ostao pri stavu da je Đorđević ipak bio tamo.Zajednička kafa sa Mlađanom Đorđevićem bila je povod za režimski Alo i Informer da krenu u hajku kolege s kojim već godinama vrše promociju aktuelnog režima.

Tako je Informer cinično upitao da li će Marić preći na N1 ili Novu S, ne propustivši priliku da u propagandni tekst ubace i Dragana Đilasa. S druge strane, Alo je bio daleko oštriji, te su istakli da je Marić sarađivao sa svakim režimom i da je bio "devojka za sve".

I jedan i drugi tabloid su najavili gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Marićevoj "Ćirilici", zakazano za ponedeljak i upitali se kako će Vučić reagovati na susret Marića i Đorđevića i da će doći do "velikog svođenja računa". Na osnovu ovih napada dežurnih branitelja vlasti može se zaključiti da je Marić pušten niz vodu od strane režima, koji ga je godinama koristio za napade na političke neistommišljenike, opoziciju i svakog ko se usudi da se suprotstavi vlasti. Nakon što mu je iskorišćen, režimu više nije potreban jer je odslužio svrhu, pa iako je do juče bio u milosti, danas je u nemilosti vlasti.

Ovaj primer treba da posluži kao znak svim onima koji godinama agituju za režim, jer je jasno da su samo figurice u igri, koje vlast nema problem da žrtvuje kad zatreba...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati