Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 12. 2022. 19:29 2

Predsedništvo SSP: Tražimo da se procesuiraju huligani u Rumi

Predsedništvo Stranke slobode i pravde (SSP) zahteva od policije i tužilaštva da u najkraćem roku identifikuju i procesuiraju huligane u Rumi koji su grafitom pored predškolske ustanove "Poletarac" u kojoj je zaposlena, vređali i targetirali potpredsednicu SSP Ruma Maju Dražić, kao i člana opštinskog odbora Darka Drljana - navodi se u saopštenju Predsedništva SSP koje prenosimo u celosti.

Članovi i funkcioneri Stranke slobode i pravde (SSP) širom Srbije svakodnevna su meta huligana i lokalnih kriminalaca, što je posledica nenormalnih okolnosti u kojima se odvija politički život u Srbiji. Atmosfera linča i netrpeljivosti koju su godinama unazad kreirali režimski mediji, dovela je do toga da ekstremisti misle i razumeju da je normalno, pa i poželjno, maltretiranje svih koji drugačije misle.

Predsedništvo Stranke slobode i pravde (SSP) zahteva od vlasti da se otkriju i objave imena počinilaca pretnji u Rumi i da se adekvatnim kaznama, u skladu sa zakonom, pošalje jasna poruka da su nasilje i pretnje prema političkim protivnicima neprihvatljivi, čak i u Srbiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati