Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 10. 2022. 12:55 1

DS: Odgovor Sandri Božić - SNS zabranjuje deci da idu u vrtić i kleveta opoziciju

U Srbiji je na snazi kakistokratija, a to znači vladavina najgorih. Juče nas je narodna poslanica Sandra Božić (SNS) podsetila na tu zastrašujuću činjenicu. Dok deci roditelja koji ne pristaju da im SNS kartel komanduje zabranjuju da idu u vrtić u Pećincima, Božićka, po ugledu na svog šefa, najprizemnije napada i kleveta one koji ukazuju na takav anticivilizacijski čin. Njena izjava: "Zbog toga ne treba da nas čudi ovo nije prvi put da se koriste tuđom decom kako bi naplatili i namirili svoj bedni dnevnopolitički interes", zavređuje konkretan odgovor - navodi se u odgovoru DS koji prenosimo u celosti.

Nikada nismo zloupotrebljavali ničiju decu, za razliku od Vučića koji je u pokušaju da glumi Tita zloupotrebljavao decu od Feketića, do košarkaških terena po školama širom Srbije. U ovom konkretnom slučaju u Pećincima, ne radi se o tuđoj, već o deci demokrata, što smo jasno rekli. "Naplatiti i namiriti svoj bedni dnevnopolitički interes", kako to kaže poslanica Bozić, nešto je što je svojstveno kartel stranci kojoj pripada.

Neka je jučerašnji datum 5. oktobar, podseti na to da smo porazili diktatora Slobodana Miloševića. Pobedićemo i njegovog ministra propagande.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati