Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 09. 2022. 18:55 2

MUP: Uvodimo pojačane kontrole na Starici

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji i pronalasku nepoznatih lica koja su na planini Starica napala radnika kineske kompanije "Jinshan Construction" i oštetila bušilicu kojom je upravljao", saopštio je MUP.

- Odmah pošto je u kasnim večernjim časovima radnik ove kineske kompanije policiji prijavio da je fizički napadnut od strane troje maskiranih lica dok je upravljao radnom mašinom-bušilicom, policijski službenici Policijske stanice u Majdanpeku su izašli na mesto događaja, izvršili uviđaj i konstatovali da je izgorela kabina bušilice sa komandama - navodi se u saopštenju.

O celokupnom događaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu, a radniku kineske kompanije "Jinshan Construction" su u Hitnoj službi konstatovane lake telesne povrede.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi što pre rasvetlili ovaj slučaj, a po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina od danas će pripadnici policije pojačanom kontrolom i stalnim prisustvom nadgledati dešavanja na planini Starica i u opštini Majdanpek - dodaju iz MUP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati