Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 09. 2022. 08:43 31

Najveća sabotaža na RTS od "pomeni Đilasa ako hoćeš" (VIDEO)

Javnost je dobro upamtila Nadu Gogić i rečenicu upućenu Ivici Dačiću "pomeni Đilasa ako hoćeš", što se smatralo za svojevrsnu sabotažu na RTS-u, budući da je režija duže nego što je očekivala voditeljka ostala u programu. Međutim, nova sabotaža je usledila ponovo - sada je u glavnoj ulozi bio Aleksandar Vučić.

Naime, predsednik Srbije je govorio o sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, pričao je o situaciji u svetu, nezaobilazna tema je bila i Ukrajina, da bi govor u Sjedinjenim Američkim Državama okončao karakterističnim rečima "Živela Srbija".

I tu dolazi do zapleta...

Naime, prevodilac je preneo gledaocima Radio televizije Srbije šta je to Vučić rekao, a onda nije mogao da se suzdrži, pa je prasnuo u smeh. Da li od govora Vučića ili je nešto drugo po sredi, teško da ćemo ikada saznati.

Uglavnom, ovaj gest prevodioca predstavlja najveću sabotažu na RTS-u od gostovanja Ivice Dačića, kome je voditeljka Nada Gogić, ne znajući da su još uvek u programu, suflirala "Pomeni Đilasa ako hoćeš".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati