Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

04. 09. 2022. 20:58 38

Otac Bake Praseta: Sine, moraš da pobediš Mitrovića

Jutjuber Baka Prase i vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović danima vode medijski rat, u kojem su obe strane iznele brojne optužbe.

Ovim povodom oglasio se i otac Bake Praseta, Nenad Ilić, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao reči podrške za svog sina.- Sećate se, možda oni sa malo više iskustva i pamćenja, onih radio emisija sa pozdravima i čestitkama? Polazak u vojsku, rođendan, svadba… E pa sad i ja za nedelju popodne da pustim prijateljima jednu pesmu za podršku mom sinu. Pink Floid, "Shine On You Crazy Diamond" iliti u prevodu – Sjaj ti ludi dijamantu. Nisam nikad bio žanrovski određen, ni roker ni džezer ni folk… Ali ovo sada je pesma za njega. Njemu verovatno spora, pošto on ima brzinu i energiju kao ona nuklearna elektrana u Zaporožju koju skotovi bombarduju - započeo je Ilić, pa je nastavio:
- Bez obtira na povod, da li je veliki ili je banalan, "slučajan", a pod Božjom kapom ništa nije slučajno, ušao je u nemogući poduhvat. Da se sam obračunava sa fabrikom zla. Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vredi. Kad ga neko ucenjuje ili mu preti, uključuje se na dugme. Kao i ja kad sam bio mlad.

Nenad je, potom, poslao javno poruku sinu.

- Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to - moraš da pobediš. Sijaj sine svojom blesavom iskrenošću protiv ogavnih gospodara laži. Nisi ti junak kao Miloš, i sam to znaš i priznaješ svoje mane i slabosti, ali ako nemamo boljeg od tebe da stane na crtu skotovima - najbolji si - napisao je Nenad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati