Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 05. 2022. 22:25 1

Prošle nedelje zvonile sirene, ove će telefon (VIDEO)

"Bila je nedelja Evropljana, sledi nedelja Rusa, samo nedelja izbora - ta ne prolazi", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Georgina je ušla u osmu nedelju u Velikom Trnovcu. Posle glasanja, brojanja, dodele mandata, biće i nedelja formiranja Skupštine. A kad? Šta vas briga, kad jedini imamo slobodnog državnika u Evropi. On je brana sankcijama Rusiji, čuvar narodnog duha, on je, kaže Vulin, najhrabriji - rekla je Obućina i nastavila:

- Sreća, Vulin ne čita Ivančića jer bi do sad već izdao saopštenje. Pod naslovom "Zlom Hrvatu", a sve bi stajalo uz žig Ministarstva. Tako Vulin voli, a Vučić odobrava. A Ivančić vidi da Vučić u Srbiji razvija mentalitet kasarne pod kojem živimo između dve sirene za uzbunu - istakla je ona zaključivši:

- A samo prošle nedelje zvonilo ih je nekoliko. I '44, i glad, nečuveni pritisci, ali i ljubav ka Evropi i ćevapima. Ove će zvoniti telefon. Zvaće "baćuška". To najstarijeg među nama ne plaši, on zna da je besplatan sir samo u mišolovci. A mi smo izgleda orijentisani k'o onaj siroti jazavičar, kojeg su Putin i Vučić onomad centrifugirali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati