Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 01. 2022. 21:33 26

Kad sedim pored SNS-ovaca, imam problem sa disanjem

"Imam probleme sa disajnim organima i dobijam alergije kad se nađem u blizini SNS-ovaca. Ne mogu da udišem isti vazduh kao Goran Vesić, jednostavno ne mogu, verovatno to potiče iz ubeđenja i mišljenja o ovoj vlasti", rekao je u "Utisku nedelje" naš proslavljeni reditelj Goran Marković koji nije bio na otvaranju izložbe Vlade Veličkovića, jer je, kako je naveo, na istoj bio zamenik gradonačelnika Beograda.

Goran Marković je, osim o Vesiću i naprednjacima, govorio i o izborima 3. aprila, apostrofirajući da je ovo možda i poslednja šansa da se situacija u Srbiji promeni na bolje.

- Ja se nadam da su ovi izbori moja poslednja šansa da živim u normalnoj zemlji. Međutim, ako sve bude išlo ustaljenim tokom, ako bude slikanja ličnih karata, nošenja biračkih spiskova, onda odbijam da budem učesnik takvih izbora - rekao je Marković.

Govoreći o Vladeti Jankoviću, koji je kandidat ujedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda, Goran Marković je istakao da iskusni diplomata ima šanse da pobedi, gledajući ko je na suprotnoj strani.

- Naravno da ima šanse. Ja samo ne znam kako će on to da izdrži. I ono što ga čeka je ne topli zec, nego nešto mnogo jače od toga. Verovatno će sada navaliti svi da ga ocrnjuju i da ga prestavljaju kao ne znam kakvog. Ako ima snage i moralni imperativ da sve to izdrži, onda će on, po mom mišljenju, pobediti - rekao je Marković i objasnio ovu izjavu:

- Zato što su na drugoj strani toliko nebitne i besmislene ličnosti, kao što su taj Šapić ili Vesić i ta ekipa sitnih prevaranata. Kada na jednu stranu stavimo Vladetu Jankovića, a na drugu stranu sve njih, onda nema nikakve dileme. Jedino je dilema šta će se tu desiti, da li će uspeti toliko da ga ocrne, da li će žuta štampa i tabloidi uspeti da omađijaju svoje mušterije, odnosno ljude koji nemaju svoj stav - rekao je Marković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati