Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

11. 01. 2022. 20:16 107

Zekić: Srđan Đoković priča budalaštine!

Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić je, gostujući u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink, iznela niz oštrih zamerki na nedavne izjave oca Novaka Đokovića, Srđana. Osvrćući se na nedavni medijski nastup porodice Đoković, Zekić je osudila ponašanje oca najboljeg svetskog tenisera.

- Ovaj ceo slučaj bih ja posmatrala iz više uglova. Jedan od tih uglova je, zvučaću vulgarno, budalaštine koje već danima slušamo od porodice Novaka Đokovića ispred Narodne skupštine Republike Srbije - istakla je Zekić.

Na pitanje novinarke da pojasni na šta misli, Zekić je rekla da misli na izjave Srđana Đokovića da je premijer Australije "ne Skot, nego skotina", da je Novak Đoković "personfikacija slobode", i na izjavu koja ju je, kako kaže, zapanjila, "da je Novak novi Isus“.

- Da li ovo može da se stavi u folder "psihe" ili je nešto drugo u pitanju. Ja razmišljam i o tome da je ovo neka vrsta pripreme za ulazak porodice Đoković u politiku, ne ovog momenta, nego za nekih za 5-6 godina. Imali smo slične primere kako neki ljudi ulaze u politiku kada imaju novca - istakla je Zekić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 107

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati