Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 12. 2021. 06:00 8

SNS UNIVERZUM: Sa 35.000 dinara može i da se uštedi

Srbija je ekonomski tigar, cene svega nikada manje, a od ogromnih plata na kraju meseca može i da se uštedi koji dinar - sve bi ovo bilo istinito da svi živimo u nekom paralelnom univerzumu. SNS botovi, međutim, misle da je ekonomska situacija u našoj zemlji sjajna, te su tako upali u zamku jednog komentatora.

- Ja radim u Pošti za platu od 35.000 dinara. I to je solidno primanje za Srbiju i solidno može porodica da živi od toga. Čak i da se uštedi može. Ovi što štrajkuju su neradnici - napisao je Mića, koji ovim komentarom nije želeo da ukaže na bajno stanje u našoj zemlji, već je imao drugu nameru.

Kada su mu SNS botovi dali 1.000 lajkova na komentar, gospodin je otrkrio šta je zapravo pozadina ovog komentara:

- Ja sam ovaj što je napisao da živi solidno od 35.000. Šalio sam se, samo sam hteo da vidim hoće li mi botovi dati 1.000 lajkova. Inače je stanje očajno, jedva se i sa 50.000 preživljava sa ovim cenama. Vučić kaput - zaključio je Mića.

A ovaj čin možda je osvestio nekoliko botova i naterao ih da se zamisle zašto su namirnice i životne potrepštine nikad skuplje, zašto je inflacija sve veća, a dugovi naše zemlje enormni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati