Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2021. 21:07 15

SNS novinar sa Prve vređa koga stigne ( FOTO)

Novinar televizije Prva Gvozden Nikoić očito ne ume da komunicira sa ljudima, a da ne iskoristi neku psovku ili uvredu. Nakon što je pretio Mirku Poledici, predsedniku Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", Nikolić je uputio najgnusnije uvrede i u komunikaciji sa Radetom Žunjićem iz GG "Opstanak" iz Nove Varoši, koji mu je poslao video snimak užasnog stanja jednog lokalnog puta.

Umesto da se zahvali Žunjiću što mu je ukazao na loše stanje na putevima, o čemu bi mogao kao novinar i da izvesti, Nikolić mu je uputio najprostije uvrede:

- Alo, jedi go*na pederčino. Nisam ti ja privezak, some pokvareni. Zovi N1 i Novu S i ostale. Nisam ti ja putar bre pi*ka ti materina, jesi čuo - glasio je odgovor vulgarnog novinara TV Prva.

Žunjić mu je nakon toga odgovorio da će javno objaviti njegovo ponašanje i upitao da li ga je sramota, što je Nikolića još više izrevoltiralo.

- Ma p**i ku**c smrdljo, nemoj da me uznemiravaš! Jesi li čuo bre, mamu ti je**m? Šta ti misliš da možeš da pišaš po meni? Marš bre u pi**u materinu - napisao je Nikolić.

Nikolić je više puta pretio i vređao Mirka Poledicu, a sudeći po ovim porukama upućenim Žunjiću, to je njegov način komuniciranja. Ovakvo ponašanje nije dostojno ni pripitog gosta lokalne krčme, a kamoli novinara televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Osim toga, Čačani su upućeni da je njihov sugrađanin Gvozden Nikolić u jako dobrim odnosima sa Srpskom naprednom strankom u tom gradu, o čemu svedoči informacija da je zajedno sa sinovima Ivanom i Draganom, dobio pre dve godine od Grada Čačka na tzv. medijskom konkursu 1,5 miliona dinara. Glas Zapadne Srbije je dobio 400.000 dinara, portal Agropress sina Ivana 350.000, Studio 4N sina Dragana Nikolića 350.000 dinara, a Nikolićevo Udruženje medija i medijskih radnika koje broji nekoliko redakcija, najčešće bez novinara, 400.000 dinara, pisali su čačanski mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati