Društvo i ekonomija

S. M.

02. 11. 2021. 18:43 8

SNS direktor došao pred kuću lidera opozicije u Aleksincu (VIDEO)

Nakon što je Opštinski odbor Stranke slobode i pravde u Aleksincu izneo podatke da je direktor Javnog preduzeća “Vodovod” u ovoj opštini Dragiša Simić, inače istaknuti član SNS, tražio od svog preduzeća solidarnu pomoć od čak 125.000 dinara za kupovinu slušnog aparata, Simić je predsednika odbora Miloša Petrovića posetio na kućnoj adresi. Razlog posete bio je, kako se vidi na snimku koji je Petrović sve vreme dok su razgovarali snimao, da mu kaže da laže i izmišlja.

Kako se vidi na snimku, Simić kaže Petroviću da ne može tako da izmišlja i da ako ima nešto treba da dokaže na sudu, a da je on došao to da mu kaže.

Petrović kaže za naš portal da ovaj čin smatra uznemiravanjem i napadom na istinu.

- Dokument koji smo objavili je zvaničan i u njemu Simić traži solidarnu pomoć od 125.000 dinara za kupovinu slušnog aparata, a ekonomska cena takvog aparata srednje klase je 20.000 dinara. Pritom on kao direktor ima platu od 160 do 200.000 dinara, za razliku od radnika koji primaju minimalac - kaže Petrović.

U saopštenju aleksinačkog SSP se navodi i da je “Simić poznat po kriminalnim aktivnostima, kupovini nekoliko stanova u Beogradu i Nišu, vili u Soko Banji”. Sve ga je to izgleda mnogo pogodilo, pa nije mogao da odoli i ne poseti Petrovića.

- Odlasci pred kuću su nečuveni i nedopustivi. Da li to znači da svaki građanin koji slobodno misli, može da očekuje bahate naprednjačke funkcionere, pred svojim vratima. Ovo je dokaz da se kampanja zahuktava i da se oni plaše izbora, jer za njih je ostanak na vlasti zapravo ostanak na slobodi. Moraju da znaju da se ne plašimo, a da je naša snaga sve veći broj građana koji nam se priključuje u borbi protiv ove diktature - kaže Jelena Milošević, član predsedništva SSP iz Niša u čijoj nadležnosti je i odbor u Aleksincu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati