Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 09. 2021. 21:24 7

DLZ: "Pink" i "Informer" lažu, Vučićeva majka nije meta

Ekipa podkasta "Dobar loš zao", koji se emituje na portalu Nova S, sredom od 20 časova, reagovala je na prilog u vestima TV Pink, kao i na pisanje portala "Informer" koji su insert iz njihove najnovije epizode zlonamerno doveli u vezu sa televizijom Nova S i Strankom slobode i pravde.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

 - Ovim putem želimo da stanemo u zaštitu svih koji rade na TV NOVA S, a koji su žrtve političkog progona od strane režimskih medijskih hijena, televizije Pink i blatoida „Informer“. Podkast „Dobar loš zao“ ne emituje se na TV Nova S još od jula, 2021, već samo na internetu, uz slogan ‘Nije za TV’. Podkast „Dobar loš zao“ nije u vlasništvu Dragana Đilasa, nije autorsko delo Dragana Đilasa i nema nikakve veze sa Draganom Đilasom, niti Marinikom Tepić, osim što nam će nam uvek biti dragi gosti, kao i svi ostali (minus Šapić). DLZ ne pripada nijednoj političkoj opciji, osim što se naglašeno i jasno borimo protiv aktuelne narkokleptokratske hunte koja je okupirala Srbiju.

Koautor podkasta, Marko Vidojković, žrtva višegodišnjih režimskih pretnji, uvreda i podmuklih kampanja, u aktuelnoj epizodi nekoliko puta imao je napade besa, usled kojih je maksimalno koristio svoju slobodu izražavanja, psujući, osim predsednika, gledaoce emisije (u više navrata), Evropsku uniju, kosovske tablice, večiti derbi, pa čak i svog kolegu Nenada Kulačina, pišući mu uvredljive poruke na scenariju za emisiju.

Autori podkasta DLZ upućuju iskreno izvinjenje predsednikovoj majci, ona nije ni za šta kriva (ne da mi znamo). Angelina Vučić svakako nije bila meta Vidojkovićevog izliva kreativnog besa, već njen sin. DLZ je već pokazao da ume da prizna grešku, za razliku od Aleksandra Vučića, koji će nas radije odvesti u potpunu propast, nego priznati da je zreo za političku penziju, a mi bismo dodali i za zatvor - zaključuje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati