Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 09. 2021. 10:37 1

"Na slikama sa Snajperom fali Vučević sa lisicama"

"Povodom grubih i očito sinhronizovanih napada FK Kabel i Gradskog odbora SNS-a za Novi Sad, usmerenih prema meni, istakao bih samo dve stvari", naveo je Borislav Novaković, predsednik novosadskog odbora Narodne stranke.

U Novakovićevom saopštenju, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Prvo, povodom konstatacije uprave FK Kabel da sam svojim istupima narušio ugled gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, FK Kabel i posledično Slobodana Milutinovića Snajpera, mogu da kažem da se narušiti može samo ono što postoji.

Teško da ugled "fudbalskog funkcionera" koga su više puta fotografisali sa lisicama na rukama nego sa loptom pod nogama neko može narušiti. Ono što na tim fotografijama fali je Miloš Vučević sa lisicama na rukama - čovek koji je omogućio da Novim Sadom vladaju Andrej Vučić, Zvonko Veselinović, Boske, Snajper i ostale bocare.

Drugo, povodom sugestije Gradskog odbora SNS za Novi Sad, da skupimo hrabrosti kako bismo odmerili snage "na prolećnim izborima" - moj odgovor je potvrdan.

Potrebno je samo da Miloš Vučević podnese ostavku i tako stvori pravni osnov za raspisivanje vanrednih gradskih izbora u Novom Sadu.

Ako ste hrabri i tako uvereni u pobedu, hajde da ukrstimo koplja u Novom Sadu. Prevremeni lokalni izbori u našem gradu bi bili sjajna prilika da pokažete koliko vas sugrađani podržavaju.

Predugo se Miloš Vučević krije iza autoriteta koji mu poklanja Aleksandar Vučić i glasova koje za SNS kupuju novosadski kriminalci.

Spremni smo da stanemo naspram Andreja Vučića, Zvonka Veselinovića, Marka Bosanca Bosketa, Slobodana Milutinovića Snajpera, Srđana Kruževića, Slobodana Milića Bocare i ostalih SNS gromada, ako ste vi spremni da stavite mandat na proveru.

Vreme vam nije saveznik, što izbori budu kasnije - poraz vam je izvesniji. Zato: Vidi, gari, požuri dok još nije kasno!", zaključuje se u saopštenju Borislava Novakovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati