Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 09. 2021. 19:43 40

Ksenija Vučić napala Đilasa, a građani nju!

Bivša supruga Aleksandra Vučića i glavni predavač na Akademiji SNS Ksenija Vučić poznata je po tome da strastveno brani bivšeg supruga. Gospođa Vučić, koja je i urednica TV Pink, redovno napada opozicione političare i čini sve ne bi li odbranila aktuelni režim. Ovoga puta okomila se na predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, komentarišući njegov duel sa SNS aktivistima u Vršcu.

- Dragan Đilas, nervozan, vrlo nervozan zato što od naroda čuje istinu, a ne ono što plaća da mu recituju u njegovim medijima. Nervozu pokušava da sakrije glumatanjem (level - amatersko pozorište lokalnog Doma kulture) opuštenosti i duhovitošću u pokušaju. Ne uspeva... - napisala je Vučić ispod video snimka iz Vršca, objavljenog na Tviter profilu lidera SSP-a.


Ksenijine prozivke nisu prošle onako kako je očekivala, već je usledio žestog odgovor građana u komentarima, pa se slobodno može reći da je iz ove borbe izašla "povijenog repa".

- A što ovaj tvoj hrabriša (Aleksandar Vučić prim. aut.) ne uđe u neki narod koji nije dovezen autobusima i na'ranjen sendvičima da objasni neke stvari… - napisao je korisnik Visokoborac.

- Dobro je dok ti narod govori... Vama sve više ćuti, a to nije dobro. Vi ste ti koji ste jako nervozni jer vaše neumitno prolazi i ne znate ni gde ćete, ni šta ćete. Zna narod... Uživajte još dok ste na vlasti - ističe Nenad Gračanin.

- Ja nervozu ne primećujem. Čovek kulturno razgovara sa narodom, čak i sa neistomišljenicima. Za Aleksandra Vučića to je misaona imenica, čak i na TV, a kamoli na ulici - ističe jedna od građanki. 


- Baš je šarmantan i duhovit sa gospođom koja lupeta i ponavlja tuđe reči sa Pinka  - naglašava Dada.

Uzaludni su pokušaji Ksenije Vučić i drugih slugu režima da na društvenim mrežama plasiraju svoju verziju istine. Zaboravljaju da internet (bar još uvek) ne mogu da cenzurišu, niti da kontrolišu, kao što to rade na nacionalnoj frekvenciji i po svojim tabloidima. Narodu je dosta papagaj-politike režima gde su svi drugi krivi, a najviše lider Stranke slobode i pravde. Koliko god pokušavali, naprednjaci ne mogu baš u potpunosti da isperu mozak svih građana Srbije. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 40

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati