Društvo i ekonomija

S. M.

05. 08. 2021. 13:55 10

Vučić brže bolje došao na jug da vadi fleke sa Geoxom

Iako je premijerka Srbije tri dana obilazila jug Srbije i Jablanički okrug, to nije bilo odvoljno da se smire strasti izneverenih poljoprivrednika i radnika Vranja, Leskovca i mesta u okolini, te se, kako piše na zvaničnom sajtu predsednika Republike Srbije, on danas obreo u Vladičinom Hanu. Iako je cilj, kako piše, bio poseta Teklas Automotive doo kako bi video novi prošireni pogon, brže bolje se dohvatio radnika GEOX iz Vranja i obećao im da će deo radnika preuzeti ovaj pogon.

Poseta je počela u 13 časova, a panika naprednjaka jer je sve više radnika nezadovoljno, očito je naterala predsednika Srbije da proba lično da im se obrati, obeća kao i obično sve i svašta i opet ne ispuni ništa.

U GEOX 1. 200 radnikao staje bez posla jer se fabrika gasi, od toga čak 85 bračnih parova.

Pominje se prekvalifikacija, dokvalifikacija radne snage, a to je i dan ranije, kako prenose mediji pominjao i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković koji je primio delegaciju radnika.

Svim silama, dakle, naprednjaci se bore da smire strasti na jugu Srbije, a da li će uspeti, ostaje da se vidi. Ono što je primetno je da su sve češće u poseti baš južnoj Srbiji, a kako smo ranije saznali, ovaj kraj im je centralna okupacija zbog predstojećih izbora.

Znaju oni, da je najteže obuzdati jug jer kada tamo ustane kuka i motika, kraj je blizu!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati