Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 08. 2021. 20:18 33

AHAHA Vučić i Vulin se sprdaju, podnose protiv sebe krivične prijave

Naprednjački lider Aleksandar Vučić najavio je na RTS-u da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“ zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka. Vučić je još jednom istakao da je spreman da ide na poligraf i odgovara na pitanja – da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem, kao i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Aleksandar Vućić demantovao je ministra Nebojšu Stefanovića, koji tvrdi da je FBI učestvovao u slučaju Belivuk. Vučić je na RTS-u, gde se sam pozvao kao gost, izjavio kako su Belivuka i njegovu grupu pratili i uhapsili članovi srpske policije i BIA.

Reagujući na izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je saopštio javnosti da je FBI učestvovao u akciji praćenja Belivuka, što se prema Stefanovićevim rečima dogodilo dok je on bio ministar policije, Vučić kaže „da je siguran da je ministar slučajno pogrešio“.

- FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju Belivuk, jer nam ništa nam nisu dostavili. Radile su naša policija i BIA - demantovao je Vučić svog ministra odbrane.

- Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat - rekao je Vučić u svoju odbranu. 

Dakle, cirkus se nastavlja i opet ćemo imati prilike da posmatramo neviđenu farsu u režiji Aleksandra Vučića i njegovog diktatorskog režima. 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati