Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Srbin.info ]

26. 07. 2021. 18:02 7

SNS-ovci vređali i polili vodom novinara (VIDEO)

Da je nervoza u okviru Srpske napredne stranke svakim danom sve veća, opšte je poznato. Isplivava afera za aferom, za koje naprednjaci, uglavnom, krive političke protivnike. Međutim, nisu samo oponenti na političkoj sceni na udaru SNS-ovaca, budući da su danas udarili i na novinara portala Srbin.info, koga su vređali, pljuvali i na kraju polili vodom.

Naime, u trenucima dok je novinar uzimao izjavu od Srđana Milivojevića, člana Glavnog odbora Demokratske stranke, naprednjaci su sa prozora zgrade na Novom Beogradu izručili vodu, koja je pala na novinara, ali i na člana DS (taj detalj možete videti na 6:32 priloženog video snimka).

Očigledno je naprednjake iziritiralo pojavljivanje opozicionih političara i slobodnomislećih novinara, pa su zbog toga rešili da se obračunaju sa njima. A verovatno ih je pogodilo i to šta je Milivojević rekao danas ispred sedišta SNS na Novom Beogradu.

- Sutra se navršava devet godina i počinje 10. godina samovlašča Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Čestitam svim preživelima ovih 10 godina samovlašća stranke čiji je član Veljko Belivuk. Međutim, mnogi nisu preživeli ovu vladavinu. Zato ću pitati. Građani, da li pamtite imena Olivera Ivanovića, Stanike Gligorijević, Vladimira Cvijana, Andree Bojanić? Da li pamtite 26 utopljenih kod Obrenovca? Sećate li se Slobodana Tanaskovića, čuvara kod Savamale, koji je umro kada su ga kidnapovale osobe sa fantomkama? SNS je postala pokrovitelj organizovanog kriminala. Mi svedočimo zastrašujućim efektima svemu što je SNS uradila tokom prethodnih godina - rekao je Milivojević u intervjuu za Srbin.info, a onda je nastavio:

- SNS nema ništa da ponudi osim rasta organizovanog kriminala i korupcije. Budžet Srbije za njihovo vreme oštećen za 15 milijardi evra. Ovde imamo situacije da se vlast frlja milionima, pa je dato 600 miliona evra za Premijer ligu.

Nakon toga je Srđan Milivojević poslao više nego jasnu poruku Vučiću.

- Pozivam Vučića da preda vlast, da podnese ostavku na sve državne funkcije, a da nakon toga sam sebe preda u Tužilaštvo za organizovani kriminal kako bismo izbegli neprijatne scene hapšenja predsednika Republike. Pošto je Miljković rekao da su oni srodnici, ne bi me čudilo da se tetka iz Kanade zove Veljko Belivuk - rekao je on, da bi u tom momentu i naprednjaci sipali vodu po članu GO Demokratske stranke i novinaru portala Srbin.info.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati