Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 07. 2021. 14:47 32

Palma zgrabio patrijarha Porfirija kao najrođenijeg (VIDEO)

Patrijarh Porfirije služio je danas na Ivanjdan u Končarevu liturgiju na poziv episkopa šumadijskog Jovana, a po dolasku ga je dočekao vladar Jagodine Dragan Marković Palma. Ako je degutantno što patrijarh SPC dolazi u blisko okruženje čoveka kog povezuju sa seksualnim iskorišćavanjem i podvođenjem devojaka, šta tek reći za njihov pozdrav.

Kako je bilo najavljeno na sajtu SPC, Porfirije je uz Jovana prvi put po ustoličenju služio liturgija u hramu Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu kod Jagodine.

Podsetimo, Marinika Tepić, potpredsednica SSP je 19. aprila na konferenciji za novinare izjavila da Dragan Marković na svojim "žurkama" u Jagodini i Končarevu, mestu u blizini Jagodine, podvodi žene, devojke i maloletnice, od kojih su neke dovožene iz Beograda luksuznim taksijima, o čemu je na video snimku svedočio muškarac čiji je identitet bio zaštićen.

Tepić je 26. aprila u jagodinskoj policiji dala iskaz o svojim saznanjima o tom predmetu, ali nije htela da obelodanjuje imena svedoka za koje je rekla "da ih u tom trenutku ima namanje sedam", dok se za njih ne obezbedi zaštita i omogući svedočenje onlajn ili u kućnim uslovima.

Od tada do danas, Palma je išao po televizijama sa nacionalnim frekevencijama, pretio svedocima i ljudima koji žele da se rasvetli ono za šta je optužen.

Ne zaboravimo da je i predsednik Vučić bio u Jagodini pre mesec dana. Tada je potpredsednica SSP Marinika Tepić rekla kako smatra da je pojavljivanje Aleksandra Vučića na otvaranju fabrike u Jagodini sa direktna poruka tužilaštvu, koje se, kako kaže, nalazi u najosetljivijoj fazi istrage optužbi za organizovanu prostituciju.

Nakon Vučića i patrijarh je došao bukvalno na noge Palmi, a ovaj ga je zagrlio. Da li je to realno?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati