Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 06. 2021. 10:39 27

Škoro: Marić mi je rekao "beži iz zemlje, Vučić je lud" (VIDEO)

Jedina osoba koja mi je rekla šta će mi se desiti, zove se Milomir Marić. Mi smo radili nekad, jako dobro sarađivali u Reviji 92, jedno deset meseci. On me pozvao deset dana posle tog gostovanja i rekao mi: "Srđane, ti kad bi stvarno znao koliko je Vučić lud, ti bi sad uzeo pasoš i napustio ovu zemlju. Uništiće ti život, karijeru. Ti ne znaš sa kim imaš posla" - rekao je u emisiji "Persona non grata" na N1 novinar Srđan Škoro.

- "Ti si pametan, obrazovan. Ti iz istorije znaš da pametni ljudi ne mogu sa neznanjem i ludacima da izađu na kraj. Za isvesno vreme nećeš moći nigde." - prenosi dalje Škoro Marićeve reči.

Škoro kaže da je mislio da urednik TV Hepi preteruje, jer svako drugo veče ugošćava Vučića.

- On dobro zna sa kim ima posla i radi to što radi. Rekao sam mu: "Daj, Mariću, koga briga". Mislio sam da nema tog značaja. Mi sad osuđujemo Marića koji to što radi, a on to radi da bi živeo lagodnije. Marić vrlo dobro zna u čemu je. Nije on glup čovek. Obrazovan je i obavešten. On je ušao u to da ne bi doživeo ovo što sam ja doživeo - zaključio je Škoro.

Podsetimo, Škoro je postao poznat široj javnosti 2014. godine kada ga je posle nastupa u jutarnjem programu RTS-a, gde je kritički govorio o Vladi Srbije, istog jutra najpre napala informativna služba Srpske napredne stranke, a posle ga je Ratko Dmitrović, tadašnji glavni urednik "Novosti", smenio sa mesta šefa deska. Raspoređen je najpre u list "Sport", a potom u reviju za kućne ljubimce "Zov".

Tri godine kasnije Škoro je dobio sudski spor u prvostepenom postupku protiv Dmitrovića, zbog smene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati