Društvo i ekonomija

R. Ć.

18. 06. 2021. 13:38 13

Građani Jadra oterali predstavnike Rio Tinta (VIDEO)

Na društvenim mrežama kruži snimak kako stanovnici Jadra teraju predstavnike kompanije Rio Tinto uz psovke. Besni su građani ovog mesta u zapadnom delu naše zemlje, ne žele da dozvole rudnik litijuma, pa su stoga jasno pokazali predstavnicima Rio Tinta šta misle o njima. A oni su, sa druge strane, ćutke i posramljeni napustili Jadar.

- Stanovnici Jadra teraju predstavnike Rio Tinta uz povike: "Kako beži okupator". Ljudi su uznemireni i besni. Rio Tinto - Marš sa Drine - napisao je na Tviteru Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.


Očigledno da se građani neće tako lako predati u nameri da zaštite svoje zdravlje, ali i celokupnnu okolinu Jadra, i pored toga što Rio Tinto ima podršku vlasti u Srbiji.

Da podsetimo, juče su građani negodovali i zbog dolaska Zorane Mihajlović, ministarke energetike i rudarstva, koju su izviždali, ali su joj i skandirali "Marš sa Drine".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati