Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 06. 2021. 16:30 17

"Bombe 1999. padale po Srbiji, a Vučić ulazio u stan od 117m2"

"Povodom današnjeg licemernog polaganja venaca na spomenik junaka sa Košara, Stranka slobode i pravde (SSP) podseća: Dok su 1999. padale bombe po Srbiji, dok su njegovi vršnjaci bili mobilisani, dok su ginuli junaci na Košarama, golobradi Aleksandar Vučić kućio se u državnom stanu od 117,48m2 u "Crvenkapi" na Novom Beogradu, u tada najelitnijem i najskupljem stambenom naselju. Ima li nešto nemoralnije?", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

U saopštenju SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Bilo je to crno-crveno vreme Srbije, vreme krvi i mraka u svim sferama života. Na vlasti su bili Socijalistička partija Srbije (SPS), Srpska radikalna stranka (SRS) i Jugoslovenska levica (JUL). Srbija je bila pod nogama Slobodana Miloševića, Vojislava Šešelja, Mirjane Marković i, naravno, Aleksandra Vučića.

Stranka slobode i pravde (SSP) ističe da se nikada ne sme zaboraviti istina i da će se generacija sa pijetetom sećati junaka sa Košara, ali da nikada neće i ne sme zaboraviti ko ih je gurnuo u pogibiju, a da se Vučić tada useljavao u ogroman državni stan, dok su ti junaci ginuli za Srbiju", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati