Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nedeljnik ]

10. 06. 2021. 14:51 7

"Đilasa je bilo sramota šta nam rade pojedinci"

Snežana Divac u velikom intervjuu za "Nedeljnik" između ostalog je pričala i u šta se pretvorilo naše društvo kojim sada upravlja režim Aleksandra Vučića.

Supruga našeg poslavljenog košarkaša Vlada Divca rekla je kako su preko Fondacije "Ana i Vlade Divac" sarađivali sa nekadašnjim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

- Dok je Đilas bio gradonačelnik Вeograda, Fondacija je imala izuzetnu saradnju sa njim i sa gradom. Stao je iza projekta izgradnje zgrade za izbeglice i promene zakona za socijalno stanovanje, iako nije imao nikakve koristi, čak mu ta grupacija nisu ni bili glasači. I mislim da je jedino njega bilo sramota šta nam rade određene strukture demokrata, dok je bio deo njih - rekla je ona za Nedeljnik.

Šta nije dobro u Vučićevoj vlasti, takođe, ume da proceni.

- Meni je loše što se ovde obrazovanje ne ceni i što ne рostoji fer konkurencija, posebno za položaje na koje bi prohodnost mogla da imaju pametna i vredna deca. Seksizam u našem društvu mi smeta. Nesposobni ljudi na položajima mi smetaju - kategorična je i dodaje da postoje i neki pozitivni primeri:

- Pozitivno je što je imao hrabrosti da postavi gej premijerku. Ja ne znam koliko košta fontana, zaista, ali i za Đilasa su govorili da je proneverio ko zna koliko para za most i ja ne želim da verujem u te priče, dok nema dokaza. Kad god neko nešto dobro uradi, isto se kaže - poručuje Divčeva žena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati