Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 04. 2021. 22:31 9

"Ko je pametna žena autorka non-pejpera? Da nije Vladanka?"

"Ko je pametna žena autorka nepotpisanog predloga - koji rešava Kosovo? Iz Francuske nije, iz Nemačke nije, iz Italije nije, ali znamo da je Vučić poznaje i da je fantastično pametna", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Da nije Vladanka? Ili Suzana? Da nije Jadranka? Pilja nije - on je rekao ona mora još da uči - rekla je Obućina, a onda dodala:

- A od koga da nauči kad znamo ko najbolje zna karte. Ko uvek nosi mape - gde god krene. Ako ne crta granice, crta pruge, ako nisu pruge, onda su putevi, ako nisu putevi - onda je kanalizacija. Ako nije kanalizacija, onda je GDP. Bilo na tabli, bilo na pausu uvek sa ciljem da narod razume.

Na kraju je Jelena Obućina zaključila:

- Ako narod ne razume tu je i Vulin da pojasni. A on kaže odbacuje predlog raspisuje izbore - Srbija se umirit ne može. A za smiraj potrebno je jedinstvo celog srpskog sveta - sa svih mapa. Gledaju Nemci pa šapnu Kurtiju - sedi kod kuće ne ideš nigde 11. maja. I čekaj. Znamo mi te mape još iz devedesetih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati