Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 03. 2021. 14:51 33

ONI SU POSEBNI Pozorište radi samo za Vučića i Kisić

Narodno pozorište zatvorilo je svoja vrata za građane zbog loše epidemiološke situacije i novih mera Kriznog štaba, ali ovo nije sprečilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministarku za rad, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević da juče prisustvuju predstavi.

Vučić i Kisić su izgleda toliko posebni i drugačiji od ostatka građana da se predstava u Narodnom pozorištu igrala samo za njih dvoje. Sve ovo ispratili su, naravno, fotoreporteri i snimatelji.

Zatvoreni su kafići, restorani, barovi, tržni centri, prodavnice, bioskopi, muzeji, galerije, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečje igraonice, teretane, vežbaonice, fitnes centri, bazeni, baloni za sport. Pozorište izgleda nije za privilegovane.

Ovo je, uprkos lepim fotografijama predsednika i ministarke, razljutio one kojima se ovo isto zadovoljstvo uskraćuje. I nije reč samo o čarima gledanja predstave, već o svakodnevnom ponavljanju kako je epidemiološka situacija loša.

- Potpuno neverovatno. On sam sa Kisićkom u jeku svih zabrana svega u Narodnom pozorištu gleda kompletnu predstavu povodom godišnjice martovskog nasilja na Kosovu - jedan je od komentara na Tviteru.

- U Narodnom pozorištu u toku je svečana priredba. Zbunih se, jer koliko juče rekoše da pozorišta ne rade. U publici samo predsednik Srbije i ministarka za rad i soc.pitanja - to jest glavni epidemiolog i članica med.kriznog štaba. Za njih pozorište radi. Mere su za sitnu raju.

- Nadrealno. Ovo normalan čovek ne može sebi da dopusti. Totalna šizofrenija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati